Новостная Ложка » Україна зберігає нульову нічию у спарингу з німцями

Україна зберігає нульову нічию у спарингу з німцями

Україна зберігає нульову нічию у спарингу з німцями

Збірна України чудово відпрацювала дії в обороні у першому спарингу напередодні Євро-2024. Підопічні Сергія Реброва стримали атаки господарів європейської першості німців – 0:0.

Якщо коротко, то більшу частину матчу у Нюрнберзі українці провели в обороні. При цьому гості від самого початку не приховували своїх намірів, обравши схему із трьома центральними захисниками. До перерви така тактика цілком виправдала себе: на окремих відрізках німці мали відчутну перевагу у володінні м’ячем, але потурбували Трубіна ударом лише один раз.

Українці, у свою чергу, контратакували вкрай рідко, але ближче до перерви на якийсь час навіть перехопили ініціативу, що призвело до двох ударів Яремчука.

Перерва не змінила характеру гри: гості, як і раніше, змушені були всією командою оборонятися. Що ж, і таке вміння може стати у нагоді на Євро-2024. І чудово проявив себе Трубін, який не раз відбивав удари суперників. У яких, до речі, яскраво дебютував у збірній Байер.

Підсумок – 0:0, і наступний матч збірна України проведе 7 червня у Варшаві проти поляків.

2003-24, Товариські матчі збірних

Німеччина – Україна 0:0

Німеччина: Ноєр; Антон В.; Дж. Та (Кох, 60); Міттельштедт; Віртц (Ундав, 46); Гюндоган (Фюріх, 46); Гаверц (Мюллер, 60); Кімміх; Гросс; Андріх (Павлович Ол., 71); Мусіала (Байер М., 59)
Запасні: Тер Штеґен; Бауманн; Нюбель; Раум Д.; Хенріхс; Райтц; Груда

Україна: Трубін; Забарний; Конопля (Тимчик, 80); Матвієнко М.; Сваток; Степаненко (Бражко, 64); Зінченко; Мудрик (Зубков, 64); Циганков (Ярмоленко, 64); Шапаренко (Судаков, 73); Яремчук (Довбик, 73)
Запасні: Бущан; Лунін; Бондар В.; Миколенко; Таловеров; Маліновський; Михайліченко Б.; Сидорчук; Ванат

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь