Новостная Ложка » Вінісіус рятує Реал від поразки у Мюнхені: дивитись голи матчу Ліги чемпіонів

Вінісіус рятує Реал від поразки у Мюнхені: дивитись голи матчу Ліги чемпіонів

У четвертому матчі поспіль Ліги чемпіонів Реал зіграв унічию. Востаннє Королівський клуб перемагав ще у лютому у Лейпцигу. Другий цьогорічний візит до Німеччини видався непростим. Інакше у півфіналі і бути не могло.

Баварія з перших хвилин позначила своє бажання атакувати. Вже на першій хвилині гостей виручив Андрій Лунін, який відбив удар Сане, який ліворуч увірвався у штрафний майданчик. Незабаром реакцію українського голкіпера перевірив Кейн, активним був Мусіала. А в середині першого тайму… Реал відкрив рахунок. Геніальний пас Тоні Крооса з центру поля розрізав всю оборону Баварії – Вінісіус вийшов віч-на-віч і пробив повз Нойєра.

У господарів до перерви була лише одна можливість зрівняти рахунок – незадовго до перерви потужно зі штрафного пробив Кейн. Повз ворота. Натомість у дебюті другого тайму Баварія досить швидко не лише зрівняла рахунок, а й вийшла вперед.

На 53-й хвилині Сане отримав м’яч на правому фланзі, увійшов у штрафний майданчик, змістився в центр і сильно пробив у ближній кут. Лунін зреагував, але відбити м’яч не зумів. А ще за три хвилини у ворота Реала було призначено пенальті, який впевнено реалізував Кейн.

Але, мабуть, у плани Реала не входила поразка в Мюнхені. Гості активніше пішли вперед, і на 83-й хвилині Кім збив у своєму штрафному майданчику Родріго. Вінісіус не залишив шансів Нойєру і позначив рівновагу перед поєдинком у відповідь у Мадриді.

2023-24, Ліга Чемпіонів

Баварія – Реал 2:2 (0:1)
Голи: Вінісіус Жуніор, 24 (0:1); Сане Л., 53 (1:1); Г. Кейн, 57 (пенальті) (2:1); Вінісіус Жуніор, 83 (пенальті) (2:2)

Баварія: Ноєр; Даєр; Кім М.Ч.; Горецка (Геррейру, 46); Кімміх; Лаймер; Мазрауї; Мюллер (Гнабрі, 80); Сане Л. (Дейвіс, 87); Мусіала; Г. Кейн
Запасні: Перец Да.; Ульрайх; Упамекано; Павлович Ол.; Сарагоса Бр.; Тель М.; Шупо-Мотінг
Попередження: Мазрауї 44; Кім М.Ч. 82

Реал: Лунін; Менді Фе.; Начо (Камавінга, 65); Рюдігер; Васкес Лу.; Кроос (Діас Бр., 75); Тчуамені; Беллінгем (Модрич, 75); Вальверде; Вінісіус Жуніор; Родріго (Хоселу, 87)
Запасні: Аррісабалага; Куртуа; Гарсія Фр.; Мілітао; Гюлер А.; Себальос Д.
Попередження: Кроос 64; Васкес Лу. 92

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь