Новостная Ложка » Василь Руніч: Я опинився у правильному місці в правильний час

Василь Руніч: Я опинився у правильному місці в правильний час

Автор дублю у ворота «Кривбасу» Василь Руніч прокоментував перемогу «Руху» над криворізькою командою (3:1) у сьомому турі УПЛ.

– «Кривбас» – дуже хороша команда, один із лідерів чемпіонату. Ми їхали сюди і налаштовувались на хорошу гру та серйозну боротьбу. І «Рух» впорався із цим викликом. Нічого особливого перед виходом на заміну тренер не говорив. На той момент ми програвали 1:0 і всі розуміли, що потрібно відігруватись, посиливши атакуючу лінію. Тренер відчув це і випустив мене на поле.

У забитих голах більше заслуги команди, ніж моя. Я просто опинився у правильному місці в правильний час. В епізоді з першим голом мені сказали, аби я був на підборі. Знав, що м’яч може відскочити і вдалося швидко зорієнтуватись – пробив у дотик, але не обійшлося без везіння. Втім радий, що так сталось.

Щодо другого голу, то дослухався до порад тренерів, які казали, що потрібно забігати у штрафний майданчик. Це був один із елементів нашої підготовки до цього матчу. Я знав, що Квасниця може обіграти суперників на фланзі, так і сталось – він розібрався і віддав мені фактично на пусті ворота. Цей гол – повністю заслуга Іллі.

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь