Новостная Ложка » Ворскла дарує перемогу Поліссю: дивитися огляд матчу

Ворскла дарує перемогу Поліссю: дивитися огляд матчу

У абсолютно рівному матчі, який котився до нульової нічиєї, Ворскла зробила подарунок господарям поля – і зазнала чергової поразки, вже третьої поспіль і п’ятої в останніх шести матчах.

Сталося це за 10 хвилин до кінця матчу. Іван Нестеренко, який вийшов на заміну у полтавців, у своєму штрафному начебто контролював ситуацію – але дозволив Емілю Мустафаєву обікрасти себе і викотити м’яч під удар Олександру Назаренко, який вражав уже порожні ворота.

До цього на полі панував не особливо привабливий футбол, у якому напад з обох боків дуже намагався щось вигадати, але фантазії не вистачало, та й захист виглядав організовано. Було кілька ударів у площину воріт, але з ними справлялися воротарі. Набагато частіше м’ячі летіли повз – на двох команди назбирали майже 20 таких спроб.

Ну, а в результаті все вирішила помилка оборони – мабуть, єдина серйозна за весь матч.

2023-24, Чемпіонат України

Полісся – Ворскла 1:0 (0:0)
Голи: Назаренко Ол-р, 80 (1:0)

Полісся: Кудрик; Чоботенко; Смоляков; Михайліченко Б.; Кушніренко (Ндукве, 87); Козак Ар. (Петряк, 62); Мустафаєв Е.; Назаренко Ол-р; Таллес Коста (Танковський, 62); Шабанов; Фортюн Я. (Грицук, 90)
Запасні: Поспєлов; Бойко; Чечер; Раско; Кравченко М.; Iванов Ол-р.
Попередження: Танковський 71; Фортюн Я. 76

Ворскла: Ісенко; Кане І. (Глущенко, 81); Сіссоко Са.; Павлюк Є.; Крупський; Бацула (Феліпе, 85); Челядін (Толi, 81); Мякушко (Нестеренко, 46); Пердута; Хрипчук; Степанюк Р.
Запасні: Домолега; Якубу Н.; Рамірес Л.; Оденцов; Прус; Островський В.; Ковталюк
Попередження: Мякушко 32; Хрипчук 72; Павлюк Є. 90

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь