Новостная Ложка » Ворскла легко долає Металіст 1925 на шляху до чвертьфіналу Кубку України

Ворскла легко долає Металіст 1925 на шляху до чвертьфіналу Кубку України

Те, що перевага “Ворскли” буде відчутною, можна було зрозуміти зі складів команд. Віктор Скрипник виставив майже оптимальний склад, в той час, як Едмар залишив поза заявкою відразу п’ять провідних футболістів, які брали участь в останньому матчі УПЛ: Мозіля, Русина, Габелка, Вачіберадзе і Жичикова.

Не дуже зіграний склад харків’ян припускался помилок, якими і користувались гості. Спочатку Потімков незгарбно відпасував на захисника, того обікрали і у підсумку Кане з гострого кута вразив ворота. А в компенсований до першого тайму час Степанюк після пасу Скляра перекинув голкіпера харків’ян. І тут за автором голу не встежив правий захисник.

На 58-й хвилині “Металіст 1925” врятувала штанга після удару Нестеренка, якому асистував Корнієнко. На 74-й хвилині господарі знову помилились при виході з захисту. А далі все просто – простріл Корнієнка результативно замкнув Нестеренко. А в компенсований час Корнієнко прямим ударом зі штрафного ще влучив у поперечину. 3:0 – “Ворскла” впевнено крокує до чвертьфіналу.

2023-24, Кубок України

Металіст-1925 – Ворскла 0:3 (0:1)
Голи: Кане І., 15 (0:1); Степанюк Р., 46 (0:2); Нестеренко, 74 (0:3)

Металіст-1925: Потімков І.; Фарина; Ткачук Є.; Рудавський М. (Ткаченко Р., 86); Курило (Червак, 46); Абдуллаєв (Ременюк, 46); Арі Моура; Ткачук А.; Мартинюк (Ігор, 46); Чирук (Сидоров Ол., 73); Борячук
Запасні: Казаєс; Сидоренко Д.; Панченко М.; Дмитренко Всл.
Попередження: Фарина 30; Ткачук А. 46; Чирук 59

Ворскла: Ісенко; Якубу Н. (Крупський, 69); Павлюк Є.; Кане І. (Островський В., 79); Тьяго Сантана; Челядін (Хрипчук, 69); Скляр; Пердута; Корнієнко В.; Нестеренко (Тіагуіньо, 79); Степанюк Р. (Черниш Дм., 79)
Запасні: Домолега; Єрмолов; Ізотов; Оденцов

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь