Новостная Ложка » В’юнник: Мельгоса та Ротань відрізняються тактичними вимогами

В’юнник: Мельгоса та Ротань відрізняються тактичними вимогами

Молодіжна збірна Ураїни сьогодні проведе черговий поєдинок кваліфікації на чемпіонат Європи-2025. Суперник – Люксембург. Очікуваннями від матчу поділився нападник “синьо-жовтих” Богдан В’юнник.

Про форму футболістів України U21:
– Все добре проходить. Всі у формі. Зараз такий календар, що на кожну гру дуже багато гравців, вони грають свої матчі і тому перебувають в хорошій формі.

Про збірну Люксембургу:
– Ми вже перевіряли їх на відео. Можу сказати, що вони обіграли Північну Ірландію — це один з показників того, що нам буде трішки важко. Але я вірю в нашу команду, і ми всі віримо в наш результат. Перемога буде за нами.

-Думаю, оскільки вони грають вдома, будуть у перші хвилини пресингувати і бігти вперед. Але потім вже буде гра під нашим контролем. Хотів би цього, і робитимемо все для цього.

Про різницю між тренерами Мельгосою та Ротанем:
– Це два різні тренери: вони відрізняються тактичними вимогами та в побуті трохи. Але це футбол, тут багато чого є спільного в бажанні та перемозі. Тактичні вимоги приблизно однакові. І можу сказати, що з обома тренерами мені дуже комфортно працювати.

Про невисоку результативність у перших матчах після Євро-2023:
– Авжеж, розбирали. У нас не одразу виходить після перших зборів. Це нормально: новий тренер — нові вимоги. Але вже на цьому зборі видно, що ми краще розуміємо один одного і вимоги тренера. Побачимо, що ми напрацювали.

Як позначається досвід виступів за молодіжну збірну:
– Чесно кажучи, особисто для мене це вперше в житті, що я один з найстарших у команді. Все, що знаю, чому навчився за ці роки, кажу гравцям. Вони слухають і роблять на полі. Це важливо, що у нас є така комунікація в команді, – слова В’юнника наводить Суспільне Спорт.

Поєдинок Люксембург (U-21) – Україна (U-21) відбудеться сьогодні о 20:30 за київським часом.

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь