Новостная Ложка » Ярмоленко: В нинішньому чемпіонаті для Динамо існує тільки перше місце

Ярмоленко: В нинішньому чемпіонаті для Динамо існує тільки перше місце

Вінгер «Динамо» Андрій Ярмоленко після тренування у п’ятницю дав ексклюзивне інтерв’ю клубним ЗМІ.

– Андрію, з яким настроєм динамівські збірники повернулися до тренувань у клубі після матчів національної командиї?

– Звичайно, хотілося повернутися до клубу з перемогою, але потрібно розуміти, де ми грали та проти кого. Не відмовився б мати кращий настрій, але вже як є. Нічого страшного не сталося, уся боротьба ще попереду. Потрібно переключатися зі збірної на клубні справи та працювати далі.

– Враховуючи, що «Динамо» завершило свої виступи у єврокубках, у чемпіонаті гратимете із подвійною мотивацією?

– Думаю, ця подвійна мотивація була у нас і перед початком чемпіонату, бо минулий сезон ми закінчили на четвертому місці, де просто не може перебувати така команда, як «Динамо». Усі хлопці і я прекрасно це розуміємо, тому в нинішньому чемпіонаті іншого результату, окрім першого місця, для нас просто не існує.

– У понеділок «Динамо» зустрінеться із «Ворсклою», яка непогано розпочала сезон та набрала вже 9 очок. Підготовка до поєдинку вже розпочалася чи ще потрібно відновитися після виступів за збірну?

– Ми повернулися до розташування клубу лише вчора рано-вранці. Була важка дорога – добиралися майже добу, тому, звісно, потрібно було трохи відійти. Але сьогодні вже повноцінно тренувалися, триває нормальний робочий процес. Ми провели теоретичне заняття, розібрали нашу гру проти «Бешикташа». Тож готуємося у звичному режимі, обстановка звичайна. На жаль, зараз багато наших гравців травмовані, це недобре, але треба виходити із цієї ситуації. Працюємо, підіймаємо настрій одне одному та з позитивним налаштуванням готуємося до гри.

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь