Новостная Ложка » Заглембе повідомив про призначення Хацкевича головним тренером команди

Заглембе повідомив про призначення Хацкевича головним тренером команди

Олександр Хацкевич – новий головний тренер Заглембе (Сосновець)

Офіційні медіа-ресурси клубу Заглембе (Сосновець) повідомили, що 50-річний Олександр Хацкевич підписав контракт із польським клубом до кінця поточного сезону. Ця новина стала суттєвим кроком для команди, яка в даний час знаходиться на останньому місці в другому польському дивізіоні.

Оголошення про підписання Хацкевича являється важливою новиною для всього футбольного світу, оскільки тренер має великий досвід і вважається одним з найбільш талановитих фахівців в Україні та країнах Східної Європи.

Новий етап у кар’єрі

Після розлучення з Київським “Динамо” в 2019 році, Хацкевич знаходився у пошуках нових викликів та можливостей. Призначення головним тренером Заглембе (Сосновець) стало для нього новим етапом у його професійній кар’єрі, та нагадало про його талант і потенціал як тренера.

Мета – виправити ситуацію

Заглембе (Сосновець) потребує негайних покращень, особливо з огляду на їхню нинішню позицію в турнірній таблиці. Олександр Хацкевич приймає виклик та ставить перед собою мету привести команду до боротьби за трофеї та лідерство в другому польському дивізіоні.

Очікується, що тренерський штаб Хацкевича буде представлений найближчим часом, а генеральний директор агентства ProStar Вадим Шаблій придбає контрольний пакет акцій Заглембе (Сосновець), щоб забезпечити стабільність та розвиток клубу.

Переглянути цей допис в Instagram

Олександр Хацкевич – новий головний тренер Заглембе (Сосновець), повідомляють офіційні медіа-ресурси клубу.

50-річний наставник підписав контракт із польським клубом до кінця поточного сезону. Склад тренерського штабу Хацкевича буде оголошено найближчим часом.

Станом на сьогодні, Заглембе є аутсайдером другого польського дивізіону.

Раніше повідомлялося, що генеральний директор агентства ProStar Вадим Шаблій придбає контрольний пакет акцій саме цього футбольного клубу.

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь