Новостная Ложка » Жером Ротен: Мбаппе залишиться у Франції

Жером Ротен: Мбаппе залишиться у Франції

Французький екс-футболіст Жером Ротен, який був одним з ключових гравців у перехідному періоді Кілліана Мбаппе з Монако до ПСЖ, висловив надію, що зірка французького футболу залишиться в паризькому клубі. Ротен наголосив, що Мбаппе – один з найкращих гравців світу, лідер і капітан збірної Франції, і є важливою частиною проекту ПСЖ. Він також вказав на те, що контракт Мбаппе закінчується влітку 2024 року, що створює багато суперечок і дискусій щодо його майбутнього. Недавно з’явилися чутки про те, що Реал Мадрид вже домовився з Мбаппе про літній трансфер, але поки ця інформація не підтверджена. Мбаппе в поточному сезоні продемонстрував вражаючі результати, забивши 25 голів у 24 матчах за ПСЖ.

Екс-футболіст збірної Франції Жером Ротен, шляхом якого з Монако в ПСЖ пройшов Кілліан Мбаппе, сподівається, що зірка французького футболу залишиться в ПСЖ.

«Я не втомився від цього, бо ми й так проводимо шоу щодня. На щастя, він тут грає в нашому чемпіонаті. Я сподіваюся, що він залишиться тут.

Про нього багато говорять. Доказ того – перед святами ми робили це майже щодня, і ось ми розпочинаємо 2024 рік із обговорень Кіліана Мбаппе. Ми говоримо про одного з найкращих гравців світу, про лідера і капітана збірної Франції. Він не капітан ПСЖ, але це не має значення. Проект будується навколо нього, тож це нормально.

У нього спливає контракт, для гравця його рівня це неймовірно. Найближчими тижнями суперечок і дискусій буде ще більше, доки він не оголосить про своє вирішення», – сказав Ротен.

Зазначимо, що останнім часом з’явилися чутки, що Реал уже домовився з Мбаппе про літній трансфер. Утім, в оточенні футболіста цю інформацію не підтвердили.

У нинішньому сезоні Мбаппе у 24 матчах за ПСЖ забив 25 голів і віддав три результативні паси.

Його контракт спливає влітку 2024 року. Портал Transfermarkt оцінює футболіста у 180 мільйонів євро.

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь