Новостная Ложка » Пушич пояснив причину активної ротації складу Шахтаря

Пушич пояснив причину активної ротації складу Шахтаря

У головного тренера Шахтаря Маріно Пушича є декілька основних цілей під час підготовки до матчів. Він пояснив, що однією з головних причин ротації стартового складу у матчі з Лехом було знайти найкращі, оптимальні комбінації гравців. Він також акцентував на важливості спостереження за взаємодією футболістів і розвитку їхнього потенціалу. Крім того, Пушич розповів про продовження інтенсивної роботи на тренуваннях, зосереджуючись на покращенні фізичної форми та ігрових навичок команди. Загальною метою тренера є розробка плану гри і досягнення успіху у подальших матчах.

Головний тренер Шахтаря Маріно Пушич в інтерв’ю клубній прес-службі пояснив, чому вдався до активної ротації стартового складу у матчі з Лехом порівняно з попереднім спарингом проти Пюніка.

‘Хочу знайти найкращі, оптимальні комбінації. Хочу бачити, як інші футболісти взаємодіють один з одним. Завжди шукаю такі пари гравців, які краще працюють один з одним, і вивчаю, як мені використовувати ці якості. Іноді доводиться змінювати склад, щоб залучити інших виконавців. Період підготовки триває, мені хотілося побачити у грі інших футболістів’, – пояснив Пушич.

Він також загалом розповів про підготовку до подальших матчів:

‘Завтра на нас також чекає тренування – продовжуємо багато працювати. Далі знову товариський матч, де ми гратимемо за цією ж схемою трохи довше, щоб усі мали практику. Удосконалюємо фізичну форму та ігрові кондиції та розробляємо план гри’.

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь