Новостная Ложка » Реал і Манчестер Сіті розіграли “достроковий фінал” у Мадриді: дивитись голи

Реал і Манчестер Сіті розіграли “достроковий фінал” у Мадриді: дивитись голи

Матч Реала та Манчестер Сіті на Сантьяго Бернабеу цілком може претендувати на звання дострокового фіналу. Якість гри, хитромудрий сценарій та напруження до фінального свистка були такими, що мимоволі замислюєшся, а чи побачимо ми щось більш краще в нинішньому розіграші Ліги чемпіонів?

Поєдинок розпочався із грубої помилки Луніна, який не став вибудовувати стінку під час стандарту, мабуть, очікуючи, що Бернарду Сілва виконає навіс у штрафний майданчик. А португалець несподівано для всіх пробив – точно у нижній кут. Втім, Реалу вистачило трохи більше десяти хвилин, щоб не лише зрівняти рахунок, а й вийти вперед.

У першому випадку пощастило: після удару Камавінги м’яч влучив у Діаша і, змінивши напрямок, влетів у протилежний від воротаря кут. Натомість другий став результатом чудової взаємодії Вінісіуса та Родріго на лівому фланзі. Перший побачив намір партнера зробити ривок, а другий ці очікування виправдав і, увірвавшись у штрафний майданчик, пробив низом у дальній кут.

7:4 – такою була статистика ударів у площину до перерви. У другому таймі ситуація змінилася. Тепер Манчестер Сіті вже не лише володів м’ячем (це було й у першій половині), а й набагато частіше завершував свої атаки ударами. Усі три голи, які глядачі побачили у другій 45-хвилинці, були з розряду тих, що неможливо було відбити.

Спочатку нагадав про себе Фоден, який віртуозно закрутив у дальню дев’ятку. Далі настала черга Гвардіола. Той, навпаки, пробив просто, але потужно і точно в кут. Зрештою, знову вирівняв ситуацію Вальверде, який, поклавши корпус, ефектно пробив злету – 3:3.

Будь-яка нічия у наш час не дає переваги жодній із команд. Тож у Манчестері суперники продовжать своє протистояння – третє за останні три сезони.

2023-24, Ліга Чемпіонів

Реал – Манчестер Сіті 3:3 (2:1)
Голи: Бернарду Сілва, 2 (0:1); Рубен Діаш, 12 (автогол) (1:1); Родріго, 14 (2:1); Фоден, 66 (2:2); Гвардіол, 71 (2:3); Вальверде, 79 (3:3)

Реал: Лунін; Карвахаль; Рюдігер; Менді Фе.; Тчуамені; Кроос (Модрич, 72); Камавінга; Беллінгем; Вальверде; Родріго (Діас Бр., 72); Вінісіус Жуніор (Хоселу, 86)
Запасні: Гонсалес Фран; Аррісабалага; Мілітао; Гарсія Фр.; Начо; Гюлер А.; Себальос Д.; Васкес Лу.
Попередження: Тчуамені 1; Карвахаль 81

Манчестер Сіті: Ортега Ш.; Аканджі; Стоунс; Рубен Діаш; Гвардіол; Родрі; Фоден (Альварес Хул., 87); Бернарду Сілва; Ковачіч М.; Гріліш; Холанд Е.
Запасні: Едерсон; Карсон; Льюїс Р.; Сусохо; Серхіо Гомес; Матеуш Нунеш; Де Брюйне; Бобб; Доку Ж.
Попередження: Аканджі 37; Бернарду Сілва 88

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь