Новостная Ложка » Воробей: Конек Шотландии сейчас не только стандартные положения и игра головой

Воробей: Конек Шотландии сейчас не только стандартные положения и игра головой

Экс-игрок сборной Украины и «Шахтера» Андрей Воробей вспомнил свой матч против сборной Шотландии в отборе на Евро-2008 и объяснил, как поменялись шотландцы с того времени.

«На тот момент Шотландия была достаточно простой и прагматичной командой за счет игры на «втором этаже». Сейчас Шотландия несколько иная. Она пытается играть, как и другие страны, в разнообразный футбол. Их конек сейчас не только стандартные положения и игра головой. Кроме того, в их пользу приплюсуем характер и атмосферу домашнего матча. За счет этого у них хорошие результаты на европейской арене», – рассказал Андрей Воробей.

Воробей: Коником Шотландії зараз є не лише стандартні положення і гра головою

Колишній футболіст збірної України і «Шахтаря» Андрій Воробей згадав свій матч проти шотландців у відборі на Євро-2008 і пояснив, як змінилися шотландці з того часу.

«На той момент Шотландія була доволі простою і прагматичною командою за рахунок гри на «другому поверсі». Зараз Шотландія дещо інша. Вона намагається грати, як й інші країни, в різноманітний футбол. Їхнім коником зараз є не лише стандартні положення і гра головою. Окрім того, на їх користь приплюсуємо характер і атмосферу домашнього матчу. За рахунок цього у них хороші результати на європейській арені», – розповів Андрій Воробей.

Source: terrikon.com

Залишити відповідь