Новостная Ложка » Ярмоленко присоединился к инициативе помощи землякам в Чернигове

Ярмоленко присоединился к инициативе помощи землякам в Чернигове

Полузащитник “Вест Хема” Андрей Ярмоленко в своем инстаграме сообщил о том, что передал в Чернигов машину скорой помощи и гуманитарный груз.

“С радостью присоединился к благотворительной инициативе помочь своим землякам в Чернигове. Передаю от моей семьи машину скорой помощи, а также важный гуманитарный груз: медикаменты, продукты, товары первой необходимости.

Особые слова благодарности – волонтерам-украинцам, проживающим в Англии. Благодаря им в Украину отправятся еще две машины. Все будет Украина! Мы победим! Верим, боремся!”, – написал Ярмоленко.

Ярмоленко приєднався до ініціативи допомоги землякам у Чернігові

Півзахисник “Вест Хема” Андрій Ярмоленко у своєму інстаграмі повідомив про те, що передав до Чернігова машину швидкої допомоги та гуманітарний вантаж.

“З радістю приєднався до благодійної ініціативи допомогти своїм землякам у Чернігові. Передаю від моєї сім’ї машину швидкої допомоги, а також важливий гуманітарний вантаж: медикаменти, продукти, товари першої необхідності.

Особливі слова подяки – волонтерам-українцям, які мешкають в Англії. Завдяки ним, в Україну вирушать ще дві машини. Все буде Україна! Ми переможемо! Віримо, боремося!”, – написав Ярмоленко.

Source: terrikon.com

Залишити відповідь