Новостная Ложка » Мбаппе виводить Францію на Євро-2024: дивитись голи

Мбаппе виводить Францію на Євро-2024: дивитись голи

Збірна Франції здобула шосту поспіль перемогу у відбірному турнірі Євро-2024, на виїзді здолавши команду Нідерландів, та достроково гарантувала собі путівку на майбутній чемпіонат Європи.

Віце-чемпіони світу швидко вийшли вперед, забивши після першого ж удару в площину воріт. На 7-й хвилині Клос з флангу навісив у центр штрафного майданчика, де Кіліан Мбаппе відірвався від захисника і в дотик пробив голкіпера. Господарі після такого старту довго не могли отямитися, але ще до перерви відповіли своїми моментами – Верман із забійної позиції не влучив у ворота, а постріли Сімонса та Хартмана зупинив Майк Меньян.

Початок другого тайму вийшов точною копією старту матчу. Мбаппе знову забив через сім хвилин, цього разу зважившись на удар з лінії воротарського майданчика і красиво відправивши м’яч під поперечину. Нідерланди опинилися в нокдауні і повністю віддали ініціативу супернику, проте все ж таки змогли повернути інтригу в протистояння під завісу матчу. На 83-й хвилині Хартман обігрався з партнером по команді, втік від захисника і з гострого кута прошив Меньяна.

На жаль, але на більше “помаранчевих” сьогодні не вистачило. Замість другого голу вони мало не пропустили ще раз після дальнього пострілу Мбаппе, а фінальний свисток зафіксував заслужену перемогу Франції – 2:1.

Євро-2024, Відбірковий турнір

Нідерланди – Франція 1:2 (0:1)
Голи: Мбаппе, 7 (0:1); Мбаппе, 53 (0:2); Хартман К., 83 (1:2)

Нідерланди: Вербрюгген; Гертрейда; Дюмфріс (Фрімпонг Дж., 62); ван Дейк; Аке (ван де Вен, 80); Хартман К.; Сімонс Х. (Бергвейн, 80); Рейндерс; де Рон (Віффер, 46); Верман Й.; Веггорст (Мален, 38)
Запасні: Нопперт; Олей; Маатсен Й.; де Врей; Блінд; Стенгс; Броббі
Попередження: Верман Й. 29; Дюмфріс 51

Франція: Меньян; Клосс Ж. (Густо, 80); Ернандес Тео; Лукас Ернандес; Конате І.; К. Коман (Жіру, 71); Рабйо; Тчуамені; Коло Муані (Тюрам М., 80); Мбаппе; Грізманн (Фофана Ю., 87)
Запасні: Ареоля; Б. Самба; Павар; Люкеба; Камара Б.; Тодібо; Камавінга; Дембеле У.
Попередження: Тчуамені 90; Мбаппе 90

Джерело: terrikon.com

Залишити відповідь